GYM LABEL - PRIVATE LABEL FOR SPORT, GYM AND FITNESS GEAR – WHOLESALE (GROOTHANDEL)

HOME WORKOUT – Catalogus

HOME WORKOUT – Catalogus

Meer Naamsbekendheid, Extra inkomsten genereren, Gratis promotie en jouw eigen imago!

Ben je sportschool eigenaar of inkoper voor een sportschool dan is deze informatie voor jou. Wij leveren niet aan consumenten, maar exclusief aan B2B klanten zoals sportclubs, sportverenigingen, sport- en fitness gerelateerde bedrijven, gezondheidswinkels, webshops, etc.

Wij leveren Private Label attributen, accessoires en merchandise voor sport gerelateerde organisaties! YOUR BRAND, OUR MISSION: wij helpen jou om jouw sportorganisatie zoveel mogelijk te ‘branden’ door jouw logo terug te laten komen op zoveel mogelijk spullen, accessoires en attributen.

Waarom je eigen merk Home Workout materialen?

  • Naamsbekendheid:
    Mensen worden op meerdere plekken geconfronteerd met jouw merk of logo. Zowel eigen klanten die steeds loyaler worden als hun omgeving die ook bekend worden met jouw merk en bedrijf.
  • Extra inkomsten:
    Klanten kopen graag de home workout attributen als trots en support van “hun” eigen merk, “hun sportclub” en/of “hun community. Ze “horen erbij”!

  • Gratis promotie:
    Klanten gebruiken graag jouw home workout attributen wat natuurlijk door hun vrienden en kennissen gezien wordt. wat bekende weer zien. Dit is een belangrijke vorm van “mond-tot-mond” reclame wat indirect weer extra klanten oplevert. Mond tot mond reclame is volgens onderzoek de meest effectieve reclame dat bestaat!

Attributen: Home Workout & Thuis Trainen

Er was al een groeiende belangstelling voor thuis trainen met name onder vrouwen en binnen de fitness branche. Thuis fitness is dan ook het “het nieuwe ding”. Deze markt is volledig geëxplodeerd sinds de ‘corona pandemie’ waarbij alle gyms maandenlang waren gesloten. Mensen waren verplicht om thuis te trainen en home workouts te volgen. Voor ideale thuis trainingen heb je meestal een aantal fitness attributen of andere trainingsspullen nodig. Denk hierbij aan elastieken (weerstandsbanden / resistance bands), opdruksteunen, yoga matten, ab wheels (buikspieren) etc. Al dit soort equipment kunnen wij als GYM LABEL leveren met jouw eigen ‘label’, anders gezegd, met jouw eigen merk op de attributen.

Er is heel veel creativiteit mogelijk dus bekijk onze catalogus naar alle mogelijkheden. Alle trainingsmaterialen zijn zowel te verkrijgen met of zonder decoratie van eigen logo.
Wil je bestellen zonder een eigen logo op de trainingsaccessoires te bedrukken? Dat kan ook. De minimale aantallen zijn dan een stuk lager vergeleken met ‘wel bedrukken’.

Wil je bepaalde fitness spullen bedrukken? Verschillende attributen voor thuis trainen bedrukken, om jouw merk nog beter en nog meer te promoten? Bekijk onze catalogus en neem vrijblijvend contact met ons op met betrekking tot de MOQ’s (Minimum Order Quantities / Minimale Bestellingsaantallen).

Thuis fitness accessoires bedrukken

Thuis fitness is de meest populaire markt binnen het ‘thuis trainen’. Fitness is een breed omvattend begrip. Letterlijk vertaald is ‘fitness’ gewoon ‘fitheid’. Kortom, wij zouden kunnen concluderen dat ‘thuis fitness’ alle type van ‘thuis trainingen’ omvat. Mede hierom hebben wij de categorie ‘Home Workout’ en ‘Thuis Fitness’ ofwel ‘Thuis Trainen’ met elkaar gecombineerd in 1 mooie catalogus. Download hieronder de volledige catalogus als PDF document op je telefoon of computer.