GYM LABEL - PRIVATE LABEL FOR SPORT, GYM AND FITNESS GEAR – WHOLESALE (GROOTHANDEL)

HANDDOEKEN BEDRUKKEN

HANDDOEKEN BEDRUKKEN

Handdoeken zijn naast shakebekers en bidons de meest gewaardeerde merchandise en cadeautjes onder klanten van sportverenigingen / sportclubs. Een gratis handdoek gooit iemand nooit weg. Deze wordt jarenlang gebruik waardoor iemand (en zijn omgeving) ook jarenlang wordt geconfronteerd met jouw logo.

Handdoeken zijn de meest gewaardeerde ‘goodies’ of give aways!

Handdoek bedrukken & Opties

Er zijn tal van verschillende opties voor het bedrukken van handdoeken. Wij kunnen alle type decoraties aanbieden, echter hebben wij wel een specifieke voorkeur. De kwaliteit van bedrukte handdoeken kunnen namelijk erg verschillen. Wij zijn een voorstander van duurzaamheid, langdurig gebruik en dus kort omvattend kwaliteit bedrukkingen.

Ons advies: een geweven handdoek.
Waarom : kleurvast, logo vervaagt niet

6 manieren om jouw handdoek te bedrukken

Wij bieden 6 verschillende handdoeken aan:

Jacquard geweven handdoek

Het woord Jacquard staat voor stoffen met ingeweven motieven. Vaak geweven in meerdere tinten. Een voordeel van deze weeftechniek, welke bij deze stoffen gebruikt wordt, is dat het kleurvaster is dan een patroon dat er op geprint wordt. Andere voordelen van geweven handdoeken is dat het bijvoorbeeld niet los kan raken zoals bij borduring, of eraf kan slijten / vallen door te heet wassen etc.
Deze manier van bedrukken heeft voor handdoeken onze grote voorkeur. De meeste klanten kiezen voor geweven handdoeken en zijn het meest te spreken over deze manier van ‘bedrukking’.

Reliëf geweven handdoek

Dit wordt ook wel hoog-laag inweving genoemd. Het logo of de tekst wordt in dezelfde kleur als het strandlaken of de handdoek weergegeven.Uw logo wordt bij reliëf inweven niet weggeschoren maar plat geweven.

Border geweven handdoek

Het logo wordt hier op een polyester rand geweven, gedrukt of geborduurd. Dit is een goedkoper dan geweven versies maar wel een van de meest kwetsbare varianten voor beschadiging en wassen.

Geborduurde handdoek

Het voordeel van het borduren van een logo op de handdoek is dat deze kleurvast is en niet snel wegvaagt naar een aantal wasbeurten.

Sublimatie / originele bedrukte handdoek

Een ‘echte bedrukte handdoek’ wordt ook wel wel sublimatie bedrukking genoemd. Dit is een bedrukking waarbij er op de handdoek full colour geprint kan worden. Dit is mogelijk doordat deze handdoeken een polyester band hebben. Op de polyester band wordt de bedrukking geplaatst. Het drukwerk kan ik alle mogelijke kleuren.

Het voordeel van dit type decoratie is dat het mogelijk is om een foto of een ander hoge resolutie afbeelding of design 1-op-1 op het gehele oppervlakte van de handdoek te printen.

Fouta

Een fouta is een omslagdoek dat vaak voorkomt bij wellness centra’s. Wij bieden 100% katoenen doeken in 39 kleuren. Iedere kleur heeft dezelfde mogelijkheid om het logo in reliëf te ‘bedrukken’.