GYM LABEL - PRIVATE LABEL FOR SPORT, GYM AND FITNESS GEAR – WHOLESALE (GROOTHANDEL)

SPORTKLEDING – Private Label

SPORTKLEDING – Private Label

Private Label sportkleding? Een eigen merk sportkleding beginnen? Wil je dezelfde kwaliteit als merken zoals: Under Armour, BodyEngineers, Gymshark, Nike, Adidas etc?

Eigen merk of Private Label sportkleding starten? Wij produceren en leveren voor jou direct vanaf de fabriek, tot aan jouw adres!

  • Eigen sportkleding ontwerpen / ontwikkelen?
  • Eigen sportkleding maken met jouw logo?
  • Eigen design sportkleding voor jouw klanten?
  • Zoek je een sportkleding groothandel?
  • Zoek je sportkleding fabrikanten?

Lees dan verder of bekijk direct onze Sportkleding Catalogi.

Sportkleding catalogi – Direct bladeren?

Alle producten zijn beschikbaar als private label waarop je dus jouw eigen logo kunt bedrukken. Swipe op je mobiel met je vinger van rechts naar links (of met je muis ingedrukt) om gemakkelijk te bladeren tussen de pagina’s.

MANNEN – Sportkleding

Bovenkleding

Bekijk gemakkelijk Dry fit T-shirts, katoenen t-shirts, halters, stinger, second skin kleding etc. Swipe voor de volgende pagina!

Broeken & Shorts

Lange broeken, korte broeken, shorts, fitness broeken, korte broeken met stretch, katoen etc. Swipe naar links om te bladeren!

Deze catalogus is momenteel te groot geworden om als preview weer te geven. Download deze catalogus hierboven als PDF. 


 

VROUWEN – Sportkleding Quick View

Onderstaand hebben wij 3 verschillende catalogi:

  1. Complete Sets
  2. Sport & Fitness Leggings
  3. Korte Broekjes & Korte sport/fitness leggings

Complete Sets

Sport & Fitness Leggings

Korte Broekjes & Korte Sport / Fitness leggings

Deze catalogus is momenteel te groot geworden om als preview weer te geven. Download deze catalogus hierboven als PDF. 


Private Label sportkleding

GYM LABEL ondersteund je in dit gehele proces, van ontwikkeling tot levering en eventueel dropshipping. Al ben je een groot bedrijf, een nieuwe merk, bestaand merk of een influencer dat zijn eigen sportkleding wilt verkopen. Wij zijn gespecialiseerd in het volledig ontzorgen en het ontwikkelen van sportkleding bij onze vaste fabrieken over de gehele wereld.

Wat voor kwaliteit sportkleding kunnen wij maken?

Wij werken met fabrieken waar ook alle bekende sportmerken / gym brands hun kleding produceren. De kwaliteit van bijvoorbeeld fitness leggings kun je vergelijken met bekende merken als Gymshark of Body Engineers. Halters, stingers of dry fit shirts zijn van super kwaliteit zoals de eerder genoemde merken en zelfs te vergelijken met merken als Under Armour. Natuurlijk is er een enorme diversiteit aan mogelijkheden. Kies dus zelf wat binnen jouw budget past. Goedkopere opties zijn ook mogelijk, maar voor echt een eigen merk adviseren wij wel om zo goed mogelijke kwaliteit te kiezen.

In het geval van merchandise of bijvoorbeeld t-shirts als give-aways wordt er wel vaker gekozen voor meer standaard katoenen shirts die een stuk goedkoper zijn.

Mijn eigen sportkleding van design tot eindproduct

Om je eigen sportkleding te ontwikkelen zijn er verschillende stappen die wij met jou zullen doorlopen. Deze stappen kunnen verschillen per aanvraag. Wij hebben de voorkeur dat je contact met ons opneemt voor een oriënterend gesprek waarin wij telefonisch kort de mogelijkheden bespreken.

Minimale bestelhoeveelheid (MOQ)

De minimale bestelhoeveelheid is standaard 50 stuks per item. Bij grote orders kunnen er eventueel uitzonderingen worden gemaakt. Neem ook hiervoor dus contact met ons op voor alle mogelijkheden.