GYM LABEL - PRIVATE LABEL FOR SPORT, GYM AND FITNESS GEAR – WHOLESALE (GROOTHANDEL)

Shakebekers
Bedrukken, Groothandel, Private Label

Shakebekers
Bedrukken, Groothandel, Private Label

Ben je sportschool eigenaar of inkoper voor een sportschool dan is deze informatie voor jou. Wij leveren niet aan consumenten, maar exclusief aan B2B klanten zoals sportscholen, fitness centra’s, gezondheidswinkels, reformwinkels etc.

LET OP: Minimale Order Aantal (MOQ): 1.000 stuks – 3.000 stuks (afhankelijk van het model)

Shakebeker bedrukken?

Wij zijn groothandel en private label leverancier van veel Gym / Sportschool artikelen. Voor shakebekers hebben wij een aparte catalogus gemaakt omdat dit een van de meest gevraagde bedrukte artikelen is. Zoals je in onze catalogus kunt zien bieden wij een enorm breed assortiment shakebekers aan die allemaal zijn te bedrukken met eigen logo.

Stappenplan: shakebeker bedrukken

Shakers bedrukken = makkelijk
Het is erg makkelijk om een eigen merk shakers op te starten. Shakers bedrukken voor jouw reeds bestaand merk is in vele branding opzichten een belangrijk marketing aspect.

 1. Bekijk de shakebeker catalogus en kies jouw gewenste shaker
 2. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte
 3. Bij akkoord, regelen wij de rest! Van productie tot levering.

Voordelen: shakebeker met eigen logo:

 • Naamsbekendheid:
  Mensen worden op meer plekken geconfronteerd met jouw merk of logo. Zowel eigen klanten die steeds loyaler worden als hun omgeving die ook bekend worden met jouw merk en bedrijf.
 • Extra inkomsten:
  Klanten kopen graag jouw shakebeker, handig in gebruik, als trots en support van “the brand”. Ze zijn trots dat ze bij ‘de club’ horen.
 • Creëer een eigen uitstraling & imago
  Een goede uitstraling en imago is belangrijk voor jouw bedrijf. Het bedrukken van onder andere shakebekers met eigen logo draagt hieraan bij.

Gepersonaliseerde shakebeker als cadeau?

Een shakebeker met naam of bedrukt met eigen logo wordt veelal gebruikt als gezond relatiegeschenk. Shakebekers zie je terug bij sportscholen, maar ook op het werk of bij meetings zie je ze vaak verschijnen. Door de afneembare dop is het mogelijk om verschillende soorten shakes te fabriceren. Denk hierbij aan fruitshakes of proteïne shakes. Het ideale cadeau om aan iemand te denken het gehele jaar door! Onze shake bekers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en daardoor makkelijk te personaliseren voor de aangewezen situatie.

Shakebeker met balletje, zeef of zonder?

Aan jou de keuze ! Welke opties er allemaal mogelijk zijn zullen hieronder worden benoemd:

 • Shakebeker met balletje
 • Shakebeker met blender ball (zeef)
 • Shakebeker met mixer
 • Shakebeker met zeef, ofwel ‘’gaasje’’

Als je je eiwitshake mengt met melk of water heb je vast wel eens te maken gehad met klonten. Dit komt omdat het eiwitpoeder niet altijd goed oplost tijdens het shaken van jouw eiwitshake. Kies daarom voor een shakebeker met balletje, zodat dit probleem verleden tijd is. Maar ook als je geen balletje in jouw shakebeker met eigen logo wilt hebben, dan kan dit ook geregeld worden. Naast een balletje is er natuurlijk ook de bekende “zeef” of “gaasje” wat je aan de bovenkant binnen in de shakebeker kan vinden. Ook dit zal de kans op een shakebeker zonder klontjes aanzienlijk verminderen.
De shakebeker met mixer behoort ook tot de optie ondanks dat deze niet staat afgebeeld in de catalogus, aangezien deze op aanvraag is. Twijfel je over de opties welke je moet kiezen, of welke het beste past bij jouw gepersonaliseerde shaker? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Shakers zijn er voor ieder persoon!

Een goede hydratatie en voeding is van essentieel belang voor ieder persoon. Of je nou net begint als atleet, professionele ambitie hebt of omdat om je een andere levensstijl wilt, een shakebeker kan een uitkomst bieden voor een betere hydratatie en bij de inname van de juiste voedingsstoffen voor ieder persoon. Het gebruik van een shakebeker kan multifunctioneel zijn. Een shakebeker met logo kan gebruikt worden als fitness accessoires, maar ook kan het op het werk gebruikt als gezond tussendoortje.

Shakebeker ontwerpen

Het is ook mogelijk dat wij je ondersteunen met het ontwerpen van een logo. Een bedrijfslogo is perfect om je eigen brand op te bouwen, maar ook voor je reputatie is dit van belang. Ben je al in het bezit van een logo of wil je het logo laten nakijken door ons? Lever je logo bij voorkeur aan in een vector bestand. DIt omdat de kwaliteit van de grafische afbeelding behouden kan blijven dan.

Shakebeker met opslag compartiment

Erg handig om na je intensieve training jouw eiwitbehoefte weer aan te vullen met een proteïne shake. Door het opslag compartiment bij je shakebeker kan je makkelijk je pillen en of poeder bewaren, ideaal en erg populair! Zo kun je eenvoudig na een training bijvoorbeeld een verse shake maken! Zie de catalogus voor de verschillende opties en of mogelijkheden.

Waar kan een shakebeker gebruikt voor worden?

Het gebruik van shakebekers heeft verschillende doeleinden. Je kan hierbij denken aan:

 • Cocktails
 • Smoothies
 • Proteine / eiwitpoeder
 • Fruitshakes

Onze gepersonaliseerde shakebekers zijn vaatwasbestendig! Maar liefst 95% zijn standaard al vaatwasbestendig. Dus ook na gebruik van de vaatwasser heb je een shakebeker die niet lekt. Echter kan je er ook voor kiezen bij ons om ze niet vaatwasbestendig te verkrijgen. Wil je dit wil? Geef dit aan bij ons zodat wij dit dan direct kunnen filteren in ons gesprek welke niet vaatwasbestendig zijn

Kleine aantallen shakebekers bedrukken?

Zoals bovenstaand al geschreven is het minimale orderaantal afhankelijk van het model en varieert van 1000 tot 3000 stuks.

Momenteel zijn wij als shakebeker groothandel een in-house oplossing aan het ontwikkelen voor kleine bedrukkingen waarbij straks het bedrukken van kleine hoeveelheden ook mogelijk is. Dit is straks al mogelijk per 275 stuks. Denk er dan wel om dat de kosten per shaker een stuk duurder zullen zijn als wanneer je per 1000 – 3000 shakers bestelt.

Dit zal namelijk een groot gedeelte handwerk zijn in plaats van groot fabriekswerk.

Voor dit soort orders zal er straks een “klein order toeslag” worden gerekend als opstartkosten.

Voor meer informatie over kleine aantallen shakebekers of bidons bedrukken kun je ons prima even mailen. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier.

Shakebekers bedrukken per 1 stuk

Op dit moment zijn wij ook bezig om deze mogelijkheid aan te bieden. Echter als shakebeker groothandel is dit niet onze core business. Wel kunnen wij dit aanbieden als “sample” en dus straks ook gewoon per 1 stuk. Ga er wel vanuit (afhankelijk van model shaker) dat de kosten voor bedrukken van 1 stuk, je veel duurder uit bent dan grotere aantallen terugrekenend aan de “per stuk prijs”.