GYM LABEL - PRIVATE LABEL FOR SPORT, GYM AND FITNESS GEAR – WHOLESALE (GROOTHANDEL)

Eigen sportkleding laten bedrukken?

eigen sportkleding laten bedrukken

Fitness accessoires, bidons, shakebekers, handdoeken of sportkleding, het maakt allemaal niet uit. Wij van Gym Label maken het mogelijk voor jou als inkoper van sportspullen of sportschooleigenaar om alles omtrent sport te kunnen laten bedrukken. Wil jij je eigen sportkleding laten bedrukken? Dan zit je hier goed! Lees in dit artikel verder voor meer informatie hierover.

Eigen sportkleding laten bedrukken door Gym Label

Je eigen sportkleding bedrukken kun je door ons laten doen. Samen ontwikkelen we jouw sportkleding merk, van het produceren tot aan levering en eventueel dropshipping (in overleg). In samenwerking met fabrieken waar ook alle bekende sportmerken hun kleding produceren, creëren we voor jouw kwalitatief bedrukte sportkleding. Bij ons kies je dus voor hoge kwaliteit!

Om je eigen private label sportkleding te ontwikkelen zijn er verschillende stappen die we met je zullen doorlopen. Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Populaire fitness kleding om te bedrukken

Er zijn veel soorten fitness kleding wat je kunt laten bedrukken. Denk aan:

  • Sport leggings
  • Sportbroekjes
  • T-shirts
  • Complete setjes

Een sportshirt laten bedrukken is toch wel de meest gekozen variant van fitnessartikelen. Plaats je hier je logo op met eventueel een klein stukje tekst, dan valt dit ook het meeste op voor andere mensen in een sportschool bijvoorbeeld.

Dit neemt niet weg dat sportbroekjes of fitness leggings geen goede keuze zijn. Sterker nog, fitness leggings worden met de jaren steeds populairder!

Waarom je eigen sportkleding laten bedrukken?

Er zijn meerdere redenen om je eigen sportkleding te laten bedrukken. Je eigen sportkleding laten bedrukken is een zeer krachtige promotie om naamsbekendheid te creëren. Tegenwoordig doen veel sportieve organisaties aan branding. Om niet achter te lopen om de concurrentie is het opzetten van een private label (van bijvoorbeeld sportkleding) een goede manier om je te positioneren op de markt. Zijn dit de enige voordelen? Zeker niet! Lees hieronder nog meer voordelen van private label sportkleding.

✓ Je maakt meer winst door private labeling op sportkleding. Je mag namelijk zelf geheel de prijs bepalen.
✓ Bedrukte sportkleding dat je verkoopt of weggeeft aan klanten zorgt voor gratis promotie, aangezien zij rondlopen met jouw merk.
✓ Wanneer je een eigen logo en/of bedrukte tekst op fitness kleding hebt, heb je een uniek product!

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*