GYM LABEL - PRIVATE LABEL FOR SPORT, GYM AND FITNESS GEAR – WHOLESALE (GROOTHANDEL)

Hoe kan ik een sporthanddoek bedrukken?

sporthanddoek bedrukken

Naast het bedrukken van merchandise zoals bidons & shakebekers, is het bedrukken van sporthanddoeken met je naam en/of logo ook erg populair. Er zijn verschillende mogelijkheden om je sporthanddoek te bedrukken, waarin de kwaliteit verschilt per methode. Wil je weten wat de beste methode is om je sporthanddoek te laten bedrukken en wat de voordelen hiervan zijn? Lees dan gerust verder!

Eigen sporthanddoek bedrukken met naam of logo?

Ben jij iemand met een sportschool of sportieve relaties en wil je graag je eigen sporthanddoek bedrukken met je naam en/of logo? Dan zit je hier helemaal goed! Wij bedrukken met alle liefde (sport)handdoeken (en andere merchandise) om een sterk en sportief imago voor jouw bedrijf op te bouwen. Naamsbekendheid opbouwen bij je doelgroep door branding, dat is momenteel zo belangrijk in deze tijd. Daarom bieden wij ook verschillende manieren om jouw sporthanddoeken te bedrukken. Hoe doen wij dit?

  1. Jacquard geweven (= de beste manier!)
  2. Border geweven
  3. Reliëf geweven
  4. Geborduurd
  5. Sublimatie bedrukking
  6. Fouta

We zullen hieronder de beste manier van het bedrukken van een sporthanddoek toelichten voor jou. Lees verder!

Beste manier om een sporthanddoek te laten bedrukken

Naar onze mening is een Jacquard geweven handdoek de best manier voor je eigen bedrukte sporthanddoek. Dit is onze specifieke voorkeur, maar mocht jij een andere manier van bedrukken in gedachten hebben, dan is dat ook goed. Een voordeel van de weeftechniek van Jacquard is dat het inkt kleurvaster is. Ook kan het niet losraken, waar dat wel het geval is bij borduring. De meeste klanten van ons kiezen daarom dan ook voor deze optie.

Bekijk onze handdoeken bedrukken pagina voor meer informatie en/of neem contact met ons op al ben je geïnteresseerd in het laten bedrukken van jouw handdoeken! Onze contactgegevens staan onderaan deze pagina.

Een Jacquard geweven sporthanddoek is duurzaam, langdurig voor gebruik en heeft dus de beste kwaliteit

Waarom een sporthanddoek met naam/logo laten bedrukken?

Je eigen sporthanddoek bedrukken is super handig voor meer naamsbekendheid in bijvoorbeeld sportscholen. Iedere sporter heeft een handdoek nodig. Sporthanddoeken verkopen of geven als geschenk aan klanten bouwt een goede klantrelatie op. Elke keer als zij de handdoek zien, zullen ze immers denken aan jouw bedrijf. Zijn dit de enige voordelen? Zeker niet! Lees hieronder nog meer voordelen van het bedrukken van je eigen sporthanddoek.

✓ Branding is nog nooit belangrijk geweest dan nu om een unieke positie op de markt te creëren. Een sporthanddoek met logo is daarom ook een goede manier om zichtbaar te worden bij de juiste doelgroep, bijvoorbeeld in de sportschool.
✓ Met een bedrukte sporthanddoek draag je als het ware bij aan je eigen private label, omdat je een eigen merknaam (met of zonder logo) op een bepaald product zet.
✓ Sporthanddoeken bedrukken is een goedkope manier van reclame maken voor je bedrijf.
✓ Sporthanddoeken zijn de meest gewaardeerde give aways bij klanten! Wie wilt er nou geen gratis handdoek voor het sporten?

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*