GYM LABEL - PRIVATE LABEL FOR SPORT, GYM AND FITNESS GEAR – WHOLESALE (GROOTHANDEL)

Bedrukte bidons & shakebekers zijn een krachtige promotie

bedrukte bidons & shakebekers

Shakers en bidons bedrukken is een erg populaire vorm van reclame maken. Bidons en shakebekers bieden vele mogelijkheden om je bedrijfslogo goed te presenteren aan de juiste doelgroep. In dit artikel lees je waarom bedrukte bidons en shakebekers zo’n krachtige vorm van promotie zijn. Lees dus snel verder!

Waarom zijn bedrukte bidons krachtige promotie?

Er zijn vele redenen waarom bedrukte bidons/shakebekers een krachtige vorm van promotie zijn. Om deze redenen zo overzichtelijk mogelijk over te brengen hebben wij ze hieronder voor je op een rijtje gezet:
✔️ Bidons en shakebekers worden meerdere keren per week gebruikt. Zo wordt jouw boodschap telkens opnieuw overgebracht.
✔️ De sportieve doelgroep zal goed bereikt worden, omdat de bidons en shakebekers gebruikt gaan worden in bijvoorbeeld sportscholen.
✔️ Het heeft een hoge gebruikswaarde voor mensen met interesse in sport en/of fitness.
✔️ Deze items kunnen een positieve en sportieve impact hebben op het bedrijfsimago.
✔️ Je kunt het op meerdere manieren bij de klant krijgen. Zo kun je het als relatiegeschenk geven, verkopen als merchandise of bij bestelling als extra promotie geven.
✔️ Door ons grote assortiment is er altijd wel een geschikte shakebeker of bidon voor jouw bedrijf!

Shakebeker catalogus

Zoals hierboven al is vermeld hebben wij een enorm groot assortiment aan bidons en shakebekers om te bedrukken. Wij hebben de stappen voor jou heel eenvoudig gemaakt. Kies de gewenste bidons of shakebekers om te bedrukken. Neem daarna contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor jouw bedrukte bidons of shakebekers. Heb je nog geen logo? Het is zelfs mogelijk dat wij je helpen met het ontwerpen van jouw logo! Nadat er een akkoord is gesloten, regelen wij als Gym Label vanaf dat moment alles. Van productie tot levering zal alles door ons in goede banen worden geleid.

Exclusief aan B2B klanten

Gym Label levert niet aan consumenten. Wij concentreren ons als groothandel enkel op sportscholen, fitnesscentra’s, gezondheidswinkels, etc. Wij hanteren dan ook een minimum orderaantal van 1000 tot 3000 stuks, afhankelijk van het gekozen model. In de nabije toekomst zal het mogelijk worden om in kleinere getale bedrukte bidons en shakebekers af te nemen bij ons. Voor meer informatie over bidons en shakebekers bedrukken in kleine en/of grote aantallen, kun je altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Ook kun je via het contactformulier met ons in contact komen.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*