GYM LABEL - PRIVATE LABEL FOR SPORT, GYM AND FITNESS GEAR – WHOLESALE (GROOTHANDEL)

Gepersonaliseerde shakebeker met naam of logo

gepersonaliseerde shakebeker met naam of logo

Shakebekers zijn op dit moment één van de meest gevraagde bedrukte artikelen. Om aan de wensen van iedereen te kunnen voldoen, is het assortiment in onze catalogus ook enorm. In deze blog laten we je zien hoe je shakebekers kunt laten bedrukken door ons en waarom een gepersonaliseerde shakebeker een goede investering kan zijn. Lees dus snel verder!

Waarom een gepersonaliseerde shakebeker?

Een shakebeker met naam of eigen logo wordt veel gebruikt als relatiegeschenk. Het is een waardevol geschenk die de ontvanger zal kunnen blijven gebruiken. Shakebekers zie je in sportscholen, maar ook bij meetings op het werk. Ook speel je in op de ‘healthy’ trend die tegenwoordig heerst. Een shakebeker bedrukken heeft nog een aantal andere voordelen:

  • Meer naamsbekendheid. Wanneer mensen jouw gepersonaliseerde shakebeker gebruiken, zullen anderen dit weer opmerken. Steeds meer mensen worden bekend met jouw merk.
  • Je kunt je eigen uitstraling en imago creëren. Door de shakebeker naar jouw wensen te personaliseren kun je zelf bepalen hoe je merk gezien wordt.
  • Extra inkomsten. Naast relatiegeschenk kunnen shakebekers natuurlijk ook verkocht worden als merchandise. Klanten zullen misschien wel trots zijn om jouw product te bezitten.

Welke soorten shakebekers zijn er?

Er zijn ontzettend veel opties mogelijk. Deze staan allemaal in de catalogus op onze website. Twijfel je over de verschillende opties of heb je hulp nodig bij de keuze? Neem gerust contact met ons op! Onze gepersonaliseerde shakebekers zijn vaatwasbestendig. Op aanvraag zijn er echter ook shakebekers beschikbaar die niet vaatwasbestendig zijn. De volgende shakebekers kunnen bedrukt worden bij ons:

  • Shakebeker met balletje
  • Shakebeker met blender ball
  • Shakebeker met mixer
  • Shakebeker met zeef

Shakebeker laten bedrukken?

Gym Label levert niet aan consumenten, maar exclusief aan B2B klanten zoals sportscholen, fitnesscentra’s en gezondheidswinkels. Dit komt doordat wij een groothandel en leverancier zijn en een minimum orderaantal hanteren van 1000 tot 3000 stuks. Dit is afhankelijk van het model dat wordt uitgekozen. Een shakebeker met logo of naam laten bedrukken is eenvoudig. De volgende stappen moeten doorlopen worden:

  1. Bekijk de catalogus en kies de gewenste shakebeker
  2. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor jouw gepersonaliseerde shakebeker.
  3. Vanaf het moment dat er een akkoord is, regelen wij alles van productie tot levering.

Kleine aantal gepersonaliseerde shakebekers?

Momenteel zijn wij een oplossing aan het ontwikkelen om het bedrukken van kleine hoeveelheden ook mogelijk te maken. In de nabije toekomst zal dit mogelijk zijn vanaf 275 stuks. De kosten zullen natuurlijk wel een stuk duurder uitvallen dan een grotere bestelling. Ook het bedrukken per 1 stuk zal straks mogelijk zijn. Deze gepersonaliseerde shakebeker zal als ‘sample’ aangeboden worden.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*